Tuesday, 28 April 2020

محاسبه لیست سئو تکنیکال در سال 2020


محاسبه لیست سئوی وب سایت تکنیکال در سال 2020 ( 18 نکته قابل توجه )

همانگونه که میدانید سئو سایت بصورت کلی به سه نوع سئوی داخلی ( On - page SEO ) , offpage ( Off - pageSEO ) و سئوی سایت تکنیکال ( Technical SEO ) تقسیم میشود که رسیدگی به هر سه بخش آن دوچندان دارای اهمیت است . در‌این مقاله آموزشی قصد داریم بعنوان نظارت لیست سئوی سایت تکنیکال 18 نکته‌ای حساس در سئو وب سایت را معرفی نماییم تا تخت‌گاز بتوانید ضعف‌های بهینه سازی سایت خویش را در موضوع سئوی سایت تکنیکال بررسی و کشف فرمایید

https://ismaeilsahab.ir/seo-checklist/

تحلیل لیست سئوی وب سایت تکنیکال ( بررسی میزان همت وبسایت )


بررسی میزان up time بودن وب سایت :


برای بازدیدکنندگان وب سایت و ربات‌های موتورهای کاوش زیاد کلیدی است تا در هر هنگامی که به وب‌سایت‌تان مراجعه می‌کنند , وب‌سایت نمایش داده شود . مسئله up time مستقیما به هاست تارنما مربوط میشود , در حالتی که کیفیت سرورتان از دید ایستادگی بالا باشد , کم کم Downtime خواهید داشت . خواسته از Down شدن سرور این است که برای بازه زمانی کوتاهی سایت‌هایی که روی آن میزبانی میشوند نمایش داده نخواهند شد و بطور بی نقص جدا می گردد . در حالتی که انقطاع شدن وب سایت بسیار باشد , در مقطع کوتاهی زخم دورازشوخی به سایتتان از دید بهینه سازی وب سایت وارد خواهد شد . غالبا در حین خرید هاست , شرکت‌ها به شما عهد up time هاست تا 99 . 9 % را می دهند و تضمین مینمایند که سرور در گیر قطعی نشود , البته تجربه نشان داده است که در اکثری از مورد ها این عدد جنبه تبلیغاتی داشته و برای این که مطمئن گردید سایت‌تان در سرور ایستادگی میزبانی میگردد می بایست از سایت‌هایی نظیر pingdom . com که میزان آپ تایم بودن تارنما را بررسی می کنند به کارگیری نمائید . همینطور در شرایطی که یک سرور قطعی متعددی داشته باشد به طور معمول خودتان متوجه میشوید , چراکه همیشه در درحال حاضر تحلیل کردن و بروزرسانی وبسایت میباشید . البته در شرایطی‌که وب‌سایت مالامال مخاطبی دارید حتما از خدمت معرفی شده و یا این که سرویس‌های شبیه جهت بررسی میزان آپ تایم بودن وب سایت به کارگیری کنید .

مقایسه تعداد محتوایی که منتشر کرده‌اید با تعداد محتوای ایندکس شده :


بعضی از وب‌سایت‌ها علیرغم محتوای کیفیت خوب و متعددی که منتشر مینمایند در گوگل چشم نمیشوند . یک کدام از روش‌هایی که در بهینه سازی سایت تکنیکال به بررسی این مورد میپردازیم , مقایسه تعداد مطالب نشر داده شده در وبسایت با تعداد مطالبی که در گوگل ایندکس شده‌است است . ولی این مورد چه‌طور قادر است به ما امداد کند؟ بعنوان نمونه شما 1367 مقاله و ورقه در وب‌سایت خویش منتشر کرده‌اید , اکنون به بررسی تعداد لینک‌ها ایندکس شده در گوگل پرداخته و متوجه میشوید که تنها حدود 300 مقاله از سایت‌تان در گوگل ایندکس شده‌است . این مسئله می تواند نشان دهنده این باشد که لینک و پیوند سازی داخلی را به خیر پیاده سازی نکرده‌اید و یا این که از متاتگ‌هایی نظیر noindex در صفحه های وبسایت خویش استعمال کرده‌اید که از ایندکس محتوا دوری می نمایند . عوارض دیگری را هم می‌توان حدس زد که نشان دهنده ضعف در سئوی سایت سایتتان می باشد . پس حتما این داستان را بررسی نمایید .

بررسی فولدر robots . txt :


احتمال دارد بخش اعظمی از اشخاص بدین زمینه اهمیت ندهند , البته در سئوی وب سایت تکنیکال ما به ریزترین نکات می پردازیم . چنانچه که از افزونه‌های سئو وب سایت به کارگیری فرمایید , این پوشه بصورت خودکار ساخت می شود . در شرایطی که که اوامر باطن فولدر robots . txt بصورت درست متن نشده باشد , ممکن است بصورت بی نقص دسترسی ربات‌های موتورهای کاوش به وبسایت انقطاع شود و این به این مفهوم است که محتوایتان در گوگل و دیگر موتورهای کاوش ایندکس نخواهد شد .
دیدنی است بدانید که چه بسا گوگل هم این پوشه را دارااست و از روش نشانی google . com/robots . txt در دست است .

بررسی متاتگ robots :

در کدنویسی html ما میتوانیم دستورالعمل‌هایی را برای موتورهای کاوش میان تگ در اختیار بگذاریم . کدهای این نصیب برای یوزرها خیر نمایش داده میشوند و خیر مفهومی دارا‌هستند بلکه صرفا برای ربات‌های موتورهای کاوش قابل ادراک میباشند . متاتگ‌ها در اصل موءثر می‌باشند , مگر این‌که ندانیم چه گونه از آن ها به نحو درست استعمال نماییم . بعنوان نمونه فرض نمایید متاتگ ” robots ” content= ” noindex ” > در قالب سایت‌تان جای دارد . وجود این کد منجر می گردد تا صفحه های تارنما در موتورهای کاوش ایندکس نشوند . احتمال دارد بگویید این کد که فقط برای وب سایت ضرر و زیان دارااست , پس چه لزومی به اخلاق آن بوده است , در جواب بایستی بگوییم که نیاز است بعضا از صفحه های تارنما در موتورهای کاوش ایندکس نشوند , چراکه ایندکس شدن آن ها به ضرروزیان سئو

بررسی Site map :


تارنما مپ فایلی با پسوند xml است که غالبا در مسیر اساسی تارنما جای‌دارد , یعنی نشانی آن به طریق است . این پوشه دربرگیرنده مهم ترین لینک‌های وبسایت مثل لینک و پیوند پست‌ها و صفحه های است . وجود تارنما مپ سبب می‌گردد تا ربات‌های موتورهای کاوش سریع‌تر بتوانند به محتوای نو و با اهمیت وبسایت دسترسی داشته باشند , از این جهت هنگامی که لینک و پیوند نقشه وب سایت خویش را به موتورهای کاوش معرفی می‌گردد , غالبا مطالب وب سایت سریع‌تر ایندکس می گردد . نگران ساخت تارنما مپ نباشید در صورتیکه از وردپرس یا این که دیگر سیستم‌های مدیر محتوا استعمال مینمایید , افزونه‌های متمایز برای ایجاد یک تارنما مپ حرفه‌ای موجود هست , بعلاوه وب‌سایت‌هایی وجود دارا هستند که به صورت آنلاین این فولدر را تهیه و تنظیم کرده و در اختیارتان قرار می دهند . حتما بعد از ساخت site map آن را در گوگل سرچ کنسول ثبت فرمایید . ولی ناگفته نماند که علاوه بر وب سایت مپ xml , ما سه مدل تارنما مپ دیگر یعنی Video XML Sitemap و Image XML Sitemap و HTML Sitemap را داریم که تولید آن ها سبب ساز می‌گردد سریع‌تر به حاصل جستجوی ویدئو و جستجوی تصاویر گوگل خط مش پیدا نمائید و HTML تارنما مپ نیز برای دسترسی خوبتر یوزرها به بخش‌های گوناگون تارنما است .

وجود ورقه 404 سفارشی :


ورقه ارور 404 نسبتاً برای کلیه آشناست , چراکه همگی به آدرس‌هایی در سایت‌ها برخورد کرده‌ایم که فاقد محتوا بوده ( آدرس‌هایی که پیش از این وجود داشته‌اند اما بعدا حذف شده‌اند و کماکان در موتورهای کاوش ایندکس می باشند ) و در سود خطای 404 نمایش داده شده‌است . شما بایستی زیباترین پباده سازی را برای ورقه 404 در حیث بگیرید , چراکه در شرایطی‌که این ورقه کم آب و بی محتوا باشد , استفاده کننده به محض بازدید آن از سایت‌تان بیرون خواهد شد . البته در‌صورتی‌که بتوانید با وجود مطالب شبیه دیگر , این ورقه را بصورت هدفمندتر رئیس فرمایید , این قابلیت و امکان موجود هست که استفاده کننده از وب سایت بیرون نشود . این زمینه سبب کاهش نرخ پریدن تارنما میگردد و کاهش نرخ پریدن در الگوریتم‌هایی مثل الگوریتم رنک برین گوگل تاثیر مثبت داراست و منجر میگردد رده بهتری را در گوگل کسب نمائید .

بررسی ارورهای سرور ( Server error ( 5xx )  :


موردها مربوط به هاست وبسایت مستقیما به سئوی وب سایت تکنیکال وابسته است . در‌صورتی‌که سرور سایت‌تان چندان باکیفیت نباشد , این احتمال موجود هست که در پنل سرچ کنسول گوگل Server error ( 5xx ) به چشم‌تان خورده باشد . خطاهای 5xx مرتبط با سرور وب سایت می‌باشند , بعنوان نمونه فرض فرمائید ربات گوگل به سایت‌تان مراجعه نموده است یا این که موقتی سرور در دست نبوده و یا این که به نیکی التماس را پردازش نکرده است , در‌این‌صورت‌ است که‌این غلط در پنل سرچ کنسول شما ظواهر خواهد شد . در حالتی که تعداد این مشکلات بیشتر از حد معمول شده‌است به اندیشه انتقال سرور باشید!

وجود Breadcrumb در صفحه های وبسایت :


در شرایطی که در قصه‌ها جستجویی داشته باشیم , احتمالا به خاطر داشته باشید که یک همشیره و اخوی برای مسافرت به اعماق بیشه در مسیر خویش خورده نان‌هایی را به جا می‌گذاشتند تا برای رجوع و برگشت بتوانند مسیر خویش را پیدا نمایند . بردکرامب دقیقا همین قضیه اما در قالب صفحه ها اینترنت است . وجود بردکرامب در صفحه ها اینترنت سبب ساز می‌گردد نیز یوزرها و نیز ربات‌های موتورهای کاوش خوبتر مسیر خویش را پیدا نمایند و این مورد منجر تاثیر مثبت در سئو سایت می گردد . اولا این که دسترسی یوزرها به مسیرهای گذشته ساده‌تر خواهد بود که‌این به خودی خویش قادر است سبب ساز کاهش نرخ پریدن شود که مستقیما در سئوی سایت تاثیر مثبت داراست . همینطور ربات‌ها می توانند خوبتر ساختار تارنما را متوجه شوند . در شرایطی که هنوز متوجه نشدید که بردکرامب چه می‌باشد به تصویر ذیل اعتنا نمائید .

وجود صفحه ها کلیدی وب سایت در منو و فوتر :

کارایی نمایید مهمترین صفحاتی که قصد دارید رنک آنان‌را در گوگل ارتقا دهید , در منو دارای اهمیت وبسایت ( header ) و در فوتر ( ذیل تارنما ) جایگذاری فرمائید . همینطور عمق ساختار سایت‌تان نباید به گونه‌ای باشد که برای دسترسی به مطالب به بیش تر از 4 کلیک نیاز باشد .

عدم به کار گیری از کاراکترهای نا مناسب در URL :


به هیچ عنوان از کاراکترهای غیر استاندارد نظیر ( _ یا این که , ) در نشانی مطالب و صفحه های تارنما استعمال نکنید . بعنوان نمونه site . com/best - seo - tutorial نمونه‌ای از یک نشانی عالی است , زیرا از ( - ) برای تجزیه لغات مستعمل شده‌است ; البته site . com/best - seo _ tutorial یا این که site . com/best , seo , tutorial برخلاف استانداردهای سئو وب سایت هستند .

No comments:

Post a Comment